WEB CONTENT

Heb je niet de skills in huis of de tijd om pakkende teksten te schrijven, nieuwsbrieven samen te stellen of korte en bondige tweets of Facebook-post te bedenken en te plaatsen dan is byMichiel ook de aangewezen partij om jouw business hierin te ondersteunen.

In combinatie met jouw nieuwe Wix website of onderhoud van jouw WIX website kan byMichiel dit éénmalig of op abonnementsbasis verzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen is het onderwerp, informatie, eventueel een foto of afbeelding en het plaatsingsmoment aan te geven, byMichiel doet de rest.​

Wil je voor jouw website, flyer of Facebook mooie maar vooral professionele foto's van jezelf, jouw team of jouw onderneming? In samenwerking met een professionele fotograaf kan byMichiel dit ook organiseren en verzorgen.

De aanvullende diensten van byMichiel: 

  • Het schrijven van pakkende en SEO friendly teksten

  • Opzetten, starten en onderhouden van een blog, Social Media account, gekoppeld aan jouw Wix website

  • Nieuwsbrieven via Wix ShoutOut

  • Fotografie, i.s.m. Wilma Hoogendoorn Fotografie
     

Prijzen op aanvraag

 

CONTACT

Hoe werkt het?

Vertel wat je wilt, wat je hebt en wat je nodig hebt of zoekt. Jij kent jouw klanten het beste, en jij weet als geen ander hoe jouw concurrenten zich online presenteren. Of misschien heb je helemaal geen concurrenten! byMichiel helpt je tijdens de eerste kennismaking om jouw ideeën en wensen in kaart te brengen, geeft advies en maakt een transparant plan en realistisch tijdspad om de website die past bij jouw business vorm te geven.

Contactformulier

KvK: 65387627 | BTW: NL001970552B03

by
M I C H I E L

info@bymichiel.com

Tel: 06 - 14 89 13 66

© 2021 | Of course proudly created byMichiel